dimecres, 20 de juliol del 2011

FESTA MAJOR D'OLESA DE BONESVALLS 2011

Hola companys!
Com gairabé tots sabeu, ha sigut la Festa Major d'Olesa. Va començar divendres dia 15 de juliol i va acabar dilluns dia 18.
Les festes d'Olesa per mi són les millors de totes perquè encara que no hi haguèssin moltes coses per pujar.hi (ATRACCIONS) ens coneixem tots i és molt difícil que ens perdem...
A les festes d'aquest any he anat tots els 4 dies:
DIVENDRES: El divendres vaig sortir de casa sobre las 21:00h o així que em van venir a buscar els pares de la Judith perquè al meu germà li fan molta por els Correfocs i aquella nit hi havien aleshores ell, és a dir, el meu germà i els meus pares van baixar desprès, quan van acabar els Correfocs. Aquella nit vam estar fins a les 3:00h de la matinada.
DISSABTE: Dissabte per la tarda, a les 19:00h es feia la Cercavila de Gegants on també feien els balls, vaig baixar però sobre les 20:00h o així vam tornar cap a casa perquè per la nit vam baixar un altre cop. Vam tornar a baixar a las 21:00h més o menys i sobre les 22:30h més o menys va començar la Cercavila de Foc que els meus amics i jo cam possar-nos amb els Correfos i l'any que ve ho tronarem a repetir perquè ens va agradar moltíssim. A les 23:30h, quan van acabar els Correfocs i la Cucafera van començar els Castells de Foc i desprès ja vam començar a pujar a les atraccions. Vam arribar a casa sobre les 2:30h, aquella nit vaig anar a dormir a casa de la Judith.
DIUMENGE: Diumenge, vaig baixar a Olesa sobre les 20:00h més o menys. Quan vam arribar vam montar a les atraccions, desprès vam anar a sopar i un altre cop a montar a les atraccions. Vam tornar a casa sobre les 1:00h més o menys. La Sandra Palomino va venir a casa meva a dormir.
DILLUNS: Dilluns, era l'últim dia de tots i vaig baixar a Olesa sobre les 18:30h més o menys, vam montar a les atraccions i desprès vam anar a la xocolatada que feien, quan vam acabar vam tornar a montar a les atraccions.
M'HAN AGRADAT MOLTÍSSIM!

Marta Montero
La Mola

2 comentaris:

  1. ...vas baixar a olesa?
    ÉS QUE ARA VIUS EN UN ALTRE LLOC?
    Rosa

    ResponElimina
  2. NO! Em refereixo de baixar a Olesa centre, és a dir a Olesa poble perquè jo visc a una urbanització de dalt!

    ResponElimina