diumenge, 19 d’agost de 2012

LES MEVES VACANCES

He anat de vacances amb la meva família a Teruel mitja setmana, ha estat molt divertit i és un lloc molt bonic.Vem acampar en una zona d'acampada a la muntanya, cada matí a les 7:00 h passaven un grup de cabres per davant de la tenda de campanya i de nit s'escoltaven les guineus com buscaven menjar prop de les nostres tendes de campanya.
A la zona d'acampada no hi ha llum, per això haviem d'anar amb llanternes quan es feia de nit.
Una nit ens vam anar a fer una excurció de nit i quan estàvem per la meitat una cabra salvatge mascle amb unes banyes impressionants no ens va deixar passar i vam marxar corrents de por.
Durant aquesta setmana hem fet moltes excurcions molt llargues de bastants hores i quilòmetres. I hem anat a visitar una fortalesa i un cuertel de l'edat romana molt bonics i hem visitat molts pobles.
També vam veure moltes aguilas, voltors, corbs, granotes, llúdrigues ... i moltes coses més.
En teruel, hi ha un riu anomenat Matarranya on ens banyem cada dia, però com fa 2 anys que no plou s'està quedant la flora molt seca i rius amb poca aigua, aixo vol dir que hi ha mes perill d'incendis.
Vam fer una excurció molt llarga que semblava que era la fi del món. teniem que anar caminant en mig d'unes roques molt altes de 30 metres o més i estava tot el camí ple de fites que feien por. Les fites són escultures que es fan de pedra sobre pedra per transmetre alguna cosa.
Van ser unes vacances molt boniques i m`agradaria tornar-hi.

Paloma C.

1 comentari:

  1. Apa, que bé!!
    A veure si ho pots situar al MAPS????
    Una abraçada.
    Rosa

    ResponElimina